• Adres:

    Fevzi Paşa Mh. Ardıç Sk. No:4
    Silivri-İstanbul/Türkiye

  • E-Mail:

    satis@demsasmetal.com

İLETİŞİM FORMU AYDINLATMA METNİ

İLETİŞİM FORMU AYDINLATMA METNİ

Demsaş Metal İnternet Sitesindeki İletişim Formu Hakkında KVKK Uyumluluk Çalışması

İletişim formunda paylaştığım kişisel verilerime ilişkin Aydınlatma Metnini okudum. Aydınlatma metni, kullanıcılar tarafından onaylanması gereken bir metin olmayıp veri sorumlusu olarak şirketimizin yükümlülüğü aydınlatma metninin veri sahibine sunulduğunun ispat edilmesidir. Bu sebeple, iletişim formunun altında yer alan ve tıklanması zorunlu olan kutucuğa “Aydınlatma metnini okudum, anladım.” İfadesinin yazılması gerekmektedir.

Not: Yukarıda paylaşılan metinde ‘Aydınlatma Metni’ ifadesine tıklandığında aşağıdaki metin çıkmalı.

Not 2: Aşağıda paylaşılan metinde “tıklayınız” ifadesine tıklandığında veri sorumlusuna başvuru formuna yönlendirmeli.

İletişim Formunda İşlenen Kişisel Verilere İlişkin Aydınlatma Metni

İşbu aydınlatma metni, veri sorumlusu sıfatıyla hareket eden Demsaş Metal Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi tarafından, 6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanununun (“KVKK”) 10. maddesi ile Aydınlatma Yükümlülüğünün Yerine Getirilmesinde Uyulacak Usul ve Esaslar Hakkında Tebliğ çerçevesinde, kişisel verilerinizin işlenme amaçları, hukuki nedenleri, toplanma yöntemi, kimlere aktarılabileceği ve KVKK kapsamındaki haklarınız konularına ilişkin olarak sizleri bilgilendirmek amacıyla hazırlanmıştır.

İnternet sitemizdeki iletişim formu aracılığıyla paylaştığınız ad soyad, telefon, e-mail gibi kişisel verileriniz, şirketimiz tarafından sunulan ürün ve hizmetlerden ilgili kişileri faydalandırmak için gerekli çalışmaların iş birimleri tarafından yapılması, ilgili iş süreçlerinin yürütülmesi ve başvuruda bulunduğunuz konu hakkında sizinle iletişim kurulabilmesi amaçlarıyla işlenmektedir. Ayrıca işbu form ile paylaştığınız bilgiler üzerinde mutlak bir kontrolümüz bulunmamaktadır. Bilmemizi istemediğiniz kişisel verilerinizi ve özel nitelikli kişisel verilerinizi Şirketimizle paylaşmamanızı tavsiye ederiz.

Söz konusu kişisel veriler, KVKK’nın 5. maddesinde yer alan “ilgili kişinin temel hak ve özgürlüklerine zarar vermemek kaydıyla, veri sorumlusunun meşru menfaatleri için veri işlenmesinin zorunlu olması” ve “veri sorumlusunun hukuki yükümlülüğünü yerine getirebilmesi için zorunlu olması” hukuki sebeplerine dayanarak otomatik yolla işlenmektedir ve sadece hukuki uyuşmazlıklarda ilgili yargı mercileriyle paylaşılacaktır.

Kanunun ilgili kişinin haklarını düzenleyen 11. Maddesi kapsamındaki taleplerinizi, “Veri Sorumlusuna Başvuru Usul ve Esasları Hakkında Tebliğe” göre, Fevzipaşa Mah.Ardıç Sokak No:4 Silivri / İstanbul adresine yazılı olarak gönderebilir veya kvkk@demsasmetal.com e-posta adresine iletebilirsiniz.

Kullanabileceğiniz bir başvuru formu sizi bilgilendirmek ve sizlere kolaylık sağlamak adına internet sitemizde yayınlanmıştır. İlgili formu görüntülemek için tıklayınız.